Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Дейности за възрастни

Въздушна йога (Yoga fly)

Въздушна йога

Въздушна йога (известна още като Aerial Yoga или Yoga Fly) е сравнително нова самостоятелна система, която обединява йога техники с елементи от акробатиката и гимнастиката с помощта на специализиран йога-хамак.

Прочети още...

Зумба (Zumba Fitness)

Zumba fitness

Зумба е забавна тренировка под звуците на салса, меренге, регетон, кумбия, ча-ча, хип-хоп, ориентал и много други забавни танцови ритми.

Прочети още...

Народни танци

Bulgarian folklore dance

Фолклора е най-голямото богатство, което е останало от създаването на България като държава – повод  за национална гордост пред целия свят.

Прочети още...

Йога

Yoga

Йога е древна практика създадена в Индия, която ни учи как да създадем баланс и хармония между тялото и ума си. Всеки може да се занимава с йога. Трябва само да за­почне на подходящото за него ниво и да помни, че търпението е добродетел.

Прочети още...

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.