Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Йога

Yoga

Йога е древна практика създадена в Индия, която ни учи как да създадем баланс и хармония между тялото и ума си. Всеки може да се занимава с йога. Трябва само да за­почне на подходящото за него ниво и да помни, че търпението е добродетел.

Независимо че сте начинаещи в йога, можете да изв­лечете незабавна полза от практиката си. Заниманията са комбинирани от множество елементи които могат лесно да бъдат нагодени към отделния индивид, степента му на подготвеност и природните му дадености.

Йога развива гъвкавостта. Дори да не сте гъвкави, пак можете да започнете йога и да навлизате бавно в позите според възможностите си. Всекидневната практика ще направи чудеса със вас.

Йога подобрява равновесието. Позите в изправено положение ще ви помогнат да придобиете по-добър контрол над мускулите си, ставите ви ще ставата по-подвижни, а вие ще придобиете по-дълбока концент­рация.

Йога дава повече сила, чрез задържане на позите, при които мускулите остават напрегнати противополож­но един на друг.Такъв тип натоварване е много по-въздействащо от фитнеса.

Йога ще ви дари с неизчерпаема енергия. При из­пълнението на упражненията се стимулира кръвообращението и се подобрява функционирането на органите – включително и на мозъка. Ще се за­редите с толкова много жизненост, че ще можете да вършите работата си много по-бързо през деня и ще увеличите свободното си време.

Медитацията и позитивно мислене  — това е най-важната част. Ние сме това, което мислим. Трябва да се стараем да мислим позитивно и творчески, което ще ни помогне да постигнем отлично здраве и спокоен ум.

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.