Art Studio Denitsa

Йога

Yoga

Йога е древна практика създадена в Индия, която ни учи как да създадем баланс и хармония между тялото и ума си. Всеки може да се занимава с йога. Трябва само да за­почне на подходящото за него ниво и да помни, че търпението е добродетел.

Независимо че сте начинаещи в йога, можете да изв­лечете незабавна полза от практиката си. Заниманията са комбинирани от множество елементи които могат лесно да бъдат нагодени към отделния индивид, степента му на подготвеност и природните му дадености.

Йога развива гъвкавостта. Дори да не сте гъвкави, пак можете да започнете йога и да навлизате бавно в позите според възможностите си. Всекидневната практика ще направи чудеса със вас.

Йога подобрява равновесието. Позите в изправено положение ще ви помогнат да придобиете по-добър контрол над мускулите си, ставите ви ще ставата по-подвижни, а вие ще придобиете по-дълбока концент­рация.

Йога дава повече сила, чрез задържане на позите, при които мускулите остават напрегнати противополож­но един на друг.Такъв тип натоварване е много по-въздействащо от фитнеса.

Йога ще ви дари с неизчерпаема енергия. При из­пълнението на упражненията се стимулира кръвообращението и се подобрява функционирането на органите – включително и на мозъка. Ще се за­редите с толкова много жизненост, че ще можете да вършите работата си много по-бързо през деня и ще увеличите свободното си време.

Медитацията и позитивно мислене  — това е най-важната част. Ние сме това, което мислим. Трябва да се стараем да мислим позитивно и творчески, което ще ни помогне да постигнем отлично здраве и спокоен ум.

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2021 Всички права над съдържанието са запазени.