Art Studio Denitsa

Дейности за деца

Децата в големите градове все по-често страдат от липса на приятели, заради забързаното ежедневие  и големите разстояния. Често деца от един квартал учат в различни училища, това още повече спомага за липсата на допирна точка между тях. Ето защо за нас е изключително  важно, като  център за обучение и забавление, да създаваме приятелства между децата от близките до залата ни квартали - Гоце Делчев, Мотописта, Красно село, Бояна и Манастирски ливади с техни връстници, с които да създадат приятелства и извън студиото.

Зумба за деца (Zumba kids)

Zumba kids

Зумба за деца (Zumba® Kids) е програма за малките фенове на Зумба Фитнес (Zumba fitness).Неуспоримо е, че това е една от най-успешните детски програми създавани някога.Тя е лесна и изключително забавна за децата. Основна цел на програмата е да направи децата по-здрави докато те се забавляват и  слушат любимата си музика.

Прочети още...

Йога за деца

Поза храст в йогата

Детската йога е особено полезна от 3 до 12 годишна възраст тъй като в този период ce поставят основите на здравето на индивида. Йога е най-старата наука в света развиваща издръжливо, здраво и красиво тяло.

Прочети още...

Танци за деца

mix dance for kids

Ние ви предлагаме комбинирана програма състояща се от класически балет, латино танци, стандартни танци, народни танци, танци с персонажи или приказни герои и зумба за деца. По този начин даваме на децата възможност да опитат от всичко и сами да изберат "своя танц".

Прочети още...

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2024 Всички права над съдържанието са запазени.