Art Studio Denitsa

Дейности за деца

Децата в големите градове все по-често страдат от липса на приятели, заради забързаното ежедневие  и големите разстояния. Често деца от един квартал учат в различни училища, това още повече спомага за липсата на допирна точка между тях. Ето защо за нас е изключително  важно, като  център за обучение и забавление, да създаваме приятелства между децата от близките до залата ни квартали - Гоце Делчев, Мотописта, Красно село, Бояна и Манастирски ливади с техни връстници, с които да създадат приятелства и извън студиото.

Зумба за деца

Zumba kids

Зумба за деца (Zumba® Kids) е програма за малките фенове на Зумба Фитнес (Zumba fitness). Благодарение на нея децата получават шанса да бъдат активни докато слушат любимата си музика.

Прочети още...

Йога за деца

Поза храст в йогата

Детската йога е особено полезна от 3 до 12 годишна възраст тъй като в този период ce поставят основите на здравето на индивида. Йога е най-старата наука в света развиваща издръжливо, здраво и красиво тяло.

Прочети още...

Танци за деца

mix dance for kids

Ние ви предлагаме комбинирана програма състояща се от класически балет, латино танци, стандартни танци, народни танци, танци с персонажи или приказни герои и зумба за деца. По този начин даваме на децата възможност да опитат от всичко и сами да изберат "своя танц".

Прочети още...

За мен и мама

Zumba kids with mom

Ето и една нова щура програма в която всички правим всичко. Зумба, игри, йога практика, песни, даване на личен пример и много, много смях докато общуваме с нашите деца.  Една нова програма за Вас и вашите деца, в която всички ще се забавляваме заедно.

Прочети още...

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2019 Всички права над съдържанието са запазени.