Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Дейности за деца

Децата в големите градове все по-често страдат от липса на приятели, заради забързаното ежедневие  и големите разстояния. Често деца от един квартал учат в различни училища, това още повече спомага за липсата на допирна точка между тях. Ето защо за нас е изключително  важно, като  център за обучение и забавление, да създаваме приятелства между децата от близките до залата ни квартали - Гоце Делчев, Мотописта, Красно село, Бояна и Манастирски ливади с техни връстници, с които да създадат приятелства и извън студиото.

Зумба за деца (Zumba kids)

Zumba kids

Зумба за деца (Zumba® Kids) е програма за малките фенове на Зумба Фитнес (Zumba fitness).Неуспоримо е, че това е една от най-успешните детски програми създавани някога.Тя е лесна и изключително забавна за децата. Основна цел на програмата е да направи децата по-здрави докато те се забавляват и  слушат любимата си музика.

Прочети още...

Йога за деца

Поза храст в йогата

Детската йога е особено полезна от 3 до 12 годишна възраст тъй като в този период ce поставят основите на здравето на индивида. Йога е най-старата наука в света развиваща издръжливо, здраво и красиво тяло.

Прочети още...

Танци за деца

mix dance for kids

Ние ви предлагаме комбинирана програма състояща се от класически балет, латино танци, стандартни танци, народни танци, танци с персонажи или приказни герои и зумба за деца. По този начин даваме на децата възможност да опитат от всичко и сами да изберат "своя танц".

Прочети още...

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.