Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Танци за деца

mix style dance for kids

Ние ви предлагаме комбинирана програма състояща се от класически балет, латино танци, стандартни танци, народни танци, танци с персонажи или приказни герои и зумба за деца. По този начин даваме на децата възможност да опитат от всичко и сами да изберат "своя танц".

Децата трябва да бъдат ангажирани с приятно и полезно за развитието им занимание.Танцовото изкуство подобрява двигателната култура, спомага за развитието на дробовете и укрепва мускулатурата развива гъвкавост, естетически усет към красивото и спомага за социалното общуване между деца на различна възраст.

Заниманията с фолклорни танци целят да запознаят децата с българските национални традиции, палитрата от движения и ритми на нашия фолклор.Тук се включват и характерни танци за другите народи (испанки, руско-цигански и т.н)

В програмата са включени различни видове стандартни (бални) и латино танци. Изучават се основни стъпки и фигури на Валс, Ча-Ча, Самба, Джайв, Салса и други. Чрез тях хореографите изграждат у  децата добра пластичност, чувство за ритъм и свобода на движение.

Класическия балет е основа в танцовото изкуство. Чрез него най-умело се изгражда грацията, и лекотата на движението у малките танцьори. Класическия екзерсис от своя страна развива баланса,гъвкавостта и правилната стойка на тялото.

Зумба обединява салса, меренге, хип-хоп, батука, бели денс, и други. Музиката е модерна, широко разпространена в целия свят Голямото предимство на този стил е, че всяко дете изпълнява движенията според собствените си възможности, без това да се отразява върху цялостната визия на танца.

Актьорското майсторство е един от най-важните компоненти на танцовото изкуство. Чрез него децата се превъплъщават в различни герои или предмети. Това от своя страна развива увереност и сценично присъствие на сцената.Ето защо ние разработваме тематичен танц с образи или цялостна сюжетна линия в рамките на един танц с различна продължителност в различните възрастови групи.

Учебният материал се представя във вид на игра (при по-малките деца), което способства за по-лесното му възприемане, и създаване на траен интерес към изкуството. Сложността на хореографиите е съобразен с възрастта и възможностите на децата.

 

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.