Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Въздушна йога (Yoga fly)

Aerial Yoga Fly

Въздушна йога (известна още като Aerial Yoga или Yoga Fly) е сравнително нова самостоятелна система, която обединява йога техники с елементи от акробатиката и гимнастиката с помощта на специализиран йога-хамак.

Въздушна йогаХамакът разполага с три чифта дръжки (къси средни и дълги). Те допълнително спомагат за по-правилното и лесно изпълнение на движенията, което прави системата уникална и подходяща за всички възрасти.

Въздушна йога ще подобри вашия баланс и гъвкавост и ще укрепи мускулатурата, изключително бързо. Това е и един чудесен начин да преборите стреса натрупан в ежедневието. Към момента тази чудесна практика е единствена по рода си, изключително забавна и изключително полезна. Тя ще преобърне представите ви за йога, с главата надолу, в буквалния смисъл на думата.

Предизвикайте себе си… елате да летим заедно!!!

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.