Art Studio Denitsa

Уважаеми Клиенти,

 

предвид случаите на разпространение на новия коронавирус COVID-19 в Европа, съгласно наредбите и препоръките на националния оперативен щаб, Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация за предотвратяване на епидемична ситуация представяме на Вашето внимание следните мерки!

 

Временно прекратяване на занятия, за неопределен период от време. Всички, които имат карти ще могат да ги използват след нормализиране на обстановката.

 

За въпроси и информация оставаме на разположение на тел.: 0886088201.

 

Бъдете здрави и до нови срещи.


Екипът на Арт Студио Деница

Въздушна йога за деца (Yoga Fly Kids)

Yoga fly kids

Въздушната йога за деца е една чудесна иновативна практика, единствена по рода си, изключително забавна, изключително полезна и децата я обожават.

img 1487665708 0Специално разработена и съобразена с процесите на израстване, нуждите и интересите на децата в различните възрасти. Въздушната йога поставя децата и младежите пред нови предизвикателства. Изгражда здравословни навици, учи на грижа и любов към тялото, дава възможност за промяна към по-пълноценен живот, подобрява развитието на физиката, психиката и личността.

Нашите групи започват от 3 годишна възраст.

Децата се разпределят в групи спрямо възраст и способности, височината на хамаците също. Всеки хамак има три чифта дръжки (къси средни и дълги).

Максимален брой деца в група - 9.

За разлика от възрастните децата са смели, креативни, гъвкави с нестихващ ентусиазъм да изпробват способностите си и винаги в готовност да усвояват непознати за тях неща.

agkidsclass 2

Тази практика им носи истинско щастие и изгаря голяма част от излишната енергия докато се учим да летим….

MXGuardDog.com - SPAM FILTER

Ние от Арт Студио "Деница" използваме услугите на MXGuardDog.com за борба с нежеланите съобщения. На този линк може да научите повече:

Арт Студио "Деница" © 2011-2020 Всички права над съдържанието са запазени.